A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

Az egyre növekvő betegszám miatt bővítik a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház felnőtt-fertőzőépületében kialakított járványkórház intenzív osztályának kapacitását, és a járványügyi dinamika azt mutatja, hogy nem olyan sokára meg kell nyitni a mobil konténerkórházat, erről beszélt az M1 híradójának dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató a baon.hu tudósítása szerint.

A halasi Covid intenzív osztályt a folyamatosan növekvő betegszám miatt első ütemben, Kásler kérésére, hatról tizenkét ágyasra bővítették a napokban, de rövidesen negyven ágy lesz az osztályon.

Napról napra közel ezer fertőzöttet regisztrálnak, láthatóan a kormány elengedte a gyeplőt, és a vírus tombolni kezdett mindenhol. 

Mindennek ellenére a Fidesz egyáltalán nem foglalkozik az ellenzék tiltakozásával, miszerint a 19500Ft-os teszt helyett mindenki díjmentesen juthasson hozzá a teszteléshez.

Orbán arról beszél, hogy rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon, mégis azt halljuk, hogy a tesztelésre kiküldött mentőautóra napokat kell várni, és a karanténban lévők családtagjai ugyanúgy járhatnak dolgozni.

Nem bízhatjuk a családunkat csak és kizárólag a kormány intézkedéseire, magunkat kell megvédenünk, mert akiknek ez lenne a dolguk, láthatóan nincsenek a helyzet magaslatán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?