Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.

A Jogállam és Igazságosság Kft. értékesítései bevételei csökkenték, de támogatásból 210 millió helyett, 660 millió folyt be, amiből sokkal több anyagi jellegű ráfordítást (filmeket, weboldalakat) és a bérköltségeket tudtak fedezni.

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan kitől és mire érkezett a támogatás, a 13 fős szervezet egyéb bevételek címen közli ezeket.

A magukat civilnek beállító, valójában közpénzből bevételhez jutó, a kormány kommunikációját vezényszóra kiszolgáló...

Posted by K-Monitor on Thursday, October 1, 2020

 
Ahogy arra a 444 cikke is felhívja a figyelmet, az AK remek orbánista propagandaanyagokat készít, az ő munkájukat dicséri a Készüljetek.hu oldal is, aminek meglátogatása egészen szürreális élmény, a nyitóképe például ilyen:

 

Ajánlott cikkünk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Szél Bernadett kiderítette az ágyfelszabadítások részleteit

Szél Bernadett megígérte, hogy nem hagyja annyiban, pontosan mi történt az “ágyfelszabadítás” kapcsán. Ezt az ígéretét is teljesítette.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.