Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Iványi Gáborék meghurcolásával emberek élete vált bizonytalanná – mondja a Momentum EP képviselője.

A Fidesz már egy évtizede üldözi azokat az embereket és közösségeket, akik nem értenek egyet velük. Pontosan ez történik Iványi Gábor szervezeteivel is. 2011-ben politikai okokból megvonták az egyházi státuszt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségtől. Ezzel mára csőd közeli helyzetbe sodorták Iványi Gábor vallási közösségét.

Embertelenség!

Pedig a lelkész szervezete ezreknek nyújt segítséget nap mint nap, és hátrányos helyzetű gyermekeknek adnak oktatást és reményt egy új életre. Donáth Anna is felháborodott az Orbán-rendszer kegyetlenségén:

Az embertelen fideszes jogrendszer ezzel az iskolák fenntartását, a hátrányos helyzetben lévő közösségek fiataljainak oktatását is csődbe vitte. Ismét egy tragikus példája ez annak, amikor a jogállamiság hiánya a hétköznapok szintjén okoz emberi tragédiákat.

A Momentum EP képviselője szerint a Fidesz ma életeket dönt nyomorba, és tesz tönkre. Az Orbán Viktor által hozott végletes romlást csak egy kormányváltás tudja orvosolni. Előbb a sarlatánokat kell eltávolítani a műtőasztal mellől, csak utána lehet meggyógyítani, és talpra állítani a beteget:

Az embertelen és veszélyes fideszes jogrendszer életeket dönt ma nyomorba Magyarországon. A Fideszt le kell váltanunk, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?