Kaleta után megvan az újabb fideszes pedofil: Fohsz Tivadar nevelt lányát molesztálta

Kaleta után megvan az újabb fideszes pedofil: Fohsz Tivadar nevelt lányát molesztálta

A HVG tényfeltáró riportjából kiderül, hogy nem a bukott nagykövet volt az egyetlen pedofil szörnyeteg a Fidesz köreiben. Fohsz Tivadar éveken át molesztálta nevelt lányát.

Az Orbánék által szétvert Indextől a HVG-hez átigazolt Dezső András tárta fel a legújabb fideszes pedofilbotrántyt. A cikkből részletesen kiderül, hogy Rákosmente ergykori fideszes alpolgármestere miket művelt nevelt lányával. Az ügy 2018-ban robbant ki, amikor a lány a rendőrséghez fordult, és tárgyi bizonyítékokat is bemutatott.

Fohsz Tivadar éveken át szexuálisan bántalmazta nevelt lányát.  

A XVII. kerület volt alpolgármestere új felesége lányát annak 11 éves korától kezdve folyamatosan molesztálta. Tehette mindezt azért, mert bizalmi viszonyt alakított ki a családban, ahol ő minden gyanú fölött állt. Igazi pszichopata módjára viselkedett.

"Nagyon szerettem és nagyon megbíztam benne" - mondta a nyomozóknak a lány.

A fideszes alpolgármester viselkedése viszont semmiképpen sem volt normálisnak nevezhető. Nem ilyen egy egészséges nevelőapa.

  • Fohsz sokszor mindenki szeme láttára meztelenül járkált a lakásban.
  • Gyakran együtt hármasban együtt aludtak feleségével és annak lányával.
  • Többször előfordult, hogy a lány arra ébredt éjszaka, hogy nevelőapja a nemi szervét fogdossa.
  • Később rejtett kamerákat is felszerelt, hogy azzal figyelje a lányt.

Fohsz Tivadar nevelt lánya szólt ugyan anyjának, de az nem hitt neki. A pedofil férfi elterelte magáról a gyanút, és ezek után még éveken át folytatta üzelmeit. Tevékenysége később a közösségi médiába is átterjedt, ahol nevelt lányán kívül más fiatal korúakról is meztelen képeket kért.

A pedofil fideszes felesége végül hitt lányának, ekkor került az ügy a hatóság látókörébe.

Több hírportál is írt erről, de az ügy valahogy feledésbe merült. Hasonlóan Kaleta Gábor pedofil fideszes nagykövethez, Fohsz gyorsan eltűnt a közéletből. Szinte senki nem tudta miért, az ellenzék is csak egy kisebb bírósági ügyről hallott. Persze a valódi ok a pedofil lebukása volt, de ezt megpróbálta eltussolni a Fidesz.


A Fidesz keresztény értékekről prédikál, miközben nem egy pedofil bújkált a soraikban.
Undorító, hogy egy elvileg konzervatív, nemzeti értékeket, sőt keresztény erkölcsöt képviselő párt megtűri az ilyeneket a soraiban.

Még ha ilyen csúnyán le is buknak, mint történt ez Fohsz Tivadar esetében, akkor is csak lemondatják őket, de nem kapnak méltó büntetést. Ez is bizonyítja, hogy a Fidesznek csak a saját érdeke számít: mindaddig eltűrik az ilyen beteges és bűnös viselkedést, amíg a Párt számára nem válik kínossá. És még a hatósági eljárás szakaszában is mosdatják, rejtegetik a pedofilt.

A HVG 360 cikkéből kiderül, hogy pontosan miket művelt a lebukott fideszes pedofil. Dezső András írásából azt is megtudhatjuk, hogy a pártállam milyen lépéseket tett az Orbánéknak kínos ügy elsimításáért. Valamint azt is, hogy a horvát hatóságok mennyire másképp kezelték a szexuális bűnöző ottani ügyeit.
 

Fohsz Tivadar a vád szerint egy aktív pedofil és szexuális ragadozó. A Fidesz megint megvédett egy ilyen embert, pedig állítólag a családot és a keresztény erkölcsöt tartják a legfontosabbnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?