Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

korrupciófigyelők közérdekű adatigénylésben kérték ki a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatainak szponzorációs költéseit. A fideszes civilek, a Békemenetet is szervező, Orbán Viktort vallásos imádattal életető CÖF/CÖKA júniusban kaptak 100 milliót, az ex-Rogán Cili egyik cégéhez köthető Fitbalance rendezvény pedig augusztusban 70 milliót.

A 444 kapcsolódó cikke felhívja a figyelmet, hogy az állami cégek szponzorációs terveit a Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami Rogán Antal felügyelete alatt, a Miniszterelnöki Kabinetirodával egy épületben működik.

Vagyis nem másról van itt szó, minthogy Rogán Antal a válás után is szívesen pénzeli a volt feleségét, amennyiben azt a Szerencsejáték Zrt. révén közpénzből teheti meg.

Pedig nála is van bőven pénz lóvéra.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Szél Bernadett kiderítette az ágyfelszabadítások részleteit

Szél Bernadett megígérte, hogy nem hagyja annyiban, pontosan mi történt az “ágyfelszabadítás” kapcsán. Ezt az ígéretét is teljesítette.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.