Szél Bernadett: Találkozzunk október 23-án az MTVA előtt

Szél Bernadett: Találkozzunk október 23-án az MTVA előtt

Szél Bernadett és Hadházy Ákos tüntetést szervez október 23-ra a közmédia elé. Blokád az igazságért!

Közeleg október 23., amikor arra emlékezünk, hogy 1956-ban „egy nép azt mondta: Elég volt”. Elege lett egyebek mellett a folyamatos hazudozásból, ezért vonultak a forradalmárok 64 évvel ezelőtt is a rádió épületéhez. Mert az igazságot, a magyar nép valódi hangját akarták hallani és hallatni.

És ezért van ott a helyünk 2020. október 23-an nekünk is a Kunigunda útján - írta hírlevelében Szél Bernadett.

Szeptemberben, a nemzeti manipulációs ívek bemutatásakor már felmerült, hogy október 23-án az ellenzék hívja a híveit a Kunigunda útjához. Hadházy Ákos már akkor felvetette, hogy emlékezzünk meg ott 1956 hőseiről, és követeljük az aljas propaganda azonnali beszüntetését, a hazugsággyár felszámolását.

Szél Bernadett szerint azóta nagyon sok megerősítést kaptak arról, hogy ez jó irány, úgyhogy a tettek mezejére léptek.

A járvány miatt kidolgoztunk egy tervet, amivel biztonságosan meg lehet tartani az október 23-i rendezvényünket. Egy kis szervezést és némi fegyelmezettséget igényel, de higgyék el, meg lehet csinálni – így biztonságosan erőt mutathatunk a hazugsággyárnak és a kormánynak is!

Ezzel a hatalommal szemben csak együtt vagyunk elég erősek. Mi tenni akarunk – köszönjük, ha velünk tart! Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk - tette hozzá Szél Bernadett. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?