Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Orbán szerint a teszt ára reális, az MSZP egészen másként gondolja. 

Orbán egészen elképesztő módon akart megvezetni minket. Úgy tálalja a tesztek "hatósági árszabását," mintha azzal könnyítene az életünkön, holott épp lehetőséget biztosít arra a tesztek haszonélvezőinek, hogy közel húszezer forintot húzzanak le rólunk, ha szeretnénk megtudni a koronavírus-státuszunkat. Tóth Bertalan az MSZP elnöke ingyenes teszteket követel.

Orbán Viktor tegnap bejelentette: 19.500 forintban állapítja meg a kormány a koronavírus-teszt hatósági árát.

Azt azonban „elfelejtette” bejelenteni Tóth Bertalan szerint, hogy a kormány fedezné a teszteket a válságkezelő alapból, holott a járvány terjedésének mérséklésére még az Európai Uniótól is kaptunk pénzt.
Az, aki nem tudott 30-40 ezer forintot adni egy tesztért, az nem fog tudni 19.500-at sem megfizetni. Megint a kevésbé tehetőseket, az elesetteket sújtja a kormány - véli az MSZP elnöke.

A teszt, és a koronavírus-járvány terjedésének felderítése nem lehet biznisz kérdése. A Magyar Szocialista Párt ingyen teszteket követel! A kormánynál megvan ennek a fedezete a magyar adófizetők pénzéből és az EU válságkezelési alapjából!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Szél Bernadett kiderítette az ágyfelszabadítások részleteit

Szél Bernadett megígérte, hogy nem hagyja annyiban, pontosan mi történt az “ágyfelszabadítás” kapcsán. Ezt az ígéretét is teljesítette.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.